Jokioisten Juusto- ja Viinijuhlat 26.8.2017 Jokioisten Kartanopuistossa

Jokioisten Kartanon meijeri järjestää kolmatta kertaa Jokioisilla Kartanopuistossa 26.8.2017 juusto- ja viinijuhlat. Pääosassa ovat juustot, joita katetaan mittavaan pöytään runsaasti esille koko illan ajaksi. Juustojen lisäksi on tarjolla myös muita paikallisia herkkuja ja illan teemana onkin lähiruoka. Juhla-alueella on mahdollisuus nauttia myös viiniä ja muita virvokkeita. Ovet aukeavat klo 17:30, ohjelma alkaa klo 18:00 ja juhlinta jatkuu puoleen yöhön.

Vieraita viihdyttävät paikallinen ABGB sekä Duo Kasper & Marko.

Lippujen hinta on 33 € ja niitä voi ostaa ennakkoon Jokioisten Leivän kahviloista. Liput voi myös maksaa nettipankilla, lisätietoja saat sähköpostilla osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Samasta osoitteesta voit myös tiedustella pöytävarausta isommalle ryhmälle (väh. 8 henkilöä). Käy myös liittymässä juhlien tapahtumasivulle facebookissa.

Yhteistyökumppaneina tapahtuman järjestelyissä ovat Jokioisten Leipä, Luonnonvarakeskus, Arctic Milk, PitafactoryLiekkitiimi, Jokioisten Osuuspankki, SilläSiisti, Herkkumaa, ja Jokioisten kunta..