Festivo

Fuugan kevyempi vaihtoehto.

Festivon kehittämisessä on panostettu terveellisyyteen. Vähärasvaisuudestaan huolimatta se on maultaan täyteläinen ja aromikas. Maussa havaittavissa emmentalille tyypillistä pähkinäisyyttä ja jälkimakuna kevyttä makeutta. Festivon valmistuksessa käytetään perinteisten hapatebakteerien lisäksi myös probioottisia maitohappobakteereita.


 

Festivo on puolikova, vähärasvainen (11 %), normaalisuolainen (1,4 %), sisältä kypsytetty juusto. Kypsytysaika vähintään 13 viikkoa (3 kk).

Valmistusaineet: maito, hapate, suola ja juoksete.

Ravintosisältö/100 g

energia 1050 kJ/250 kcal
proteiini 32 g
hiilihydraatti 1,4 g
  josta sokereita (laktoosi) 0 g
rasva 11 g